klinik logo

LakThai.dk

  • +45 93867226
  • Overbyparken 26 - 7080 Børkop

Om Os

Ring +45 93867226 eller brug vores booking.

Billede Traditionel Thaimassage
200,-

Thaimassage

Traditionel Thaimassage: I Thailand er thai massage ikke bare en afspændingsteknik. Det blevet brugt i medicin til behandling af en række sygdomme i over 2. 500 år

billede Oliemassage
200,-

Oliemassage

Oliemassage er til dig, som vil forkæle dig selv. Du vil opleve en blid massage, som vil virke afstressende og få dig til at slappe af, både kropsligt og mentalt. Det er en god måde, at give din krop et velfortjent pusterum, hvor du kan nyde at lade kroppen falde helt til ro og mærke hvordan kroppen slapper mere og mere af. Mange vil opleve en trance tilstand og nogen vil endda falde i søvn. Men du vil efter en behagelig massage vågne op og føle kroppen let.

massage thai stil
200,-

Thai Stil

Massage udføres med hovedfokus på det sted på kroppen, hvor du har smerter og/eller har behov for aflastning af dine muskler og led.Uanset hvor på kroppen, du har dit fokusområde, vil jeg altid give dig en helkropsmassage. Kroppen er meget sensitiv og vil hurtigt kunne mærke, hvis der er steder på kroppen man overse.

Fordele ved oliemassage

Fordele ved oliemassage

Lindrer muskelsmerter.
Stimulerer blodcirkulationen.
Fjerner træthed og forøger energien.
Løsner muskler og led.
Reducerer stress.
Afslapper hele kroppen.
Løsner spændte muskler.
Lindre trætte og ømme muskler.
Formindsker kronisk smerte
Reducerer spændingshovedpine

single eyelash
200,-

Single Eyelash

Single Eyelash Extensions påsættes dine egne naturlige vipper 1 til 1. Det vil sige, at der påsættes 1 kunstig vippe pr. naturvippe. Single Lash Extensions er derfor fantastisk, hvis du ønsker et flot naturligt mascara look og selv har en fin mængde vipper

lakthai klinik billede

Om Lakthai

Jeg hedder Pikul Jensen, jeg kommer fra Thailand og har boet i Danmark de sidste 8 år. Så jeg tale både dansk, engelsk og thai. Jeg har arbejdet med massage her i Danmark igennem de sidste 4 år. Det har altid været min store drøm at åbne en klinik i mit eget hjem. Som person, er jeg altid glad og smilende og lægger meget vægt på at jeg kun udfører seriøs massage. Jeg har udført Single Eyelash Kursus på Scandinavian Lash. ( 9/9-18 )

lakthai.dk logo

Hvorfor Os

Parkere foran klinikken.
Behøver ikke medbringe håndklæder.
Nyvaskede håndklæder og lagner til hver kunde.
Stor massagebriks.
Varm og naturlige/babyolie og allergi venlige olier.
Blød musik/dine egen musik.
Kroppen Tørres af før/efter massage med varme vaskeklude.